Iubire in natura Iubire in natura


Iubire in natura

Caring for life

Data publicarii: 14-05-2013

  • Biodiversitate
  • natura

Detalii
  • A avea grija de copilul cuiva este una dintre cele mai frumoase slujbe din lume. De asemenea, este si cea mai grea, mai obositoare, mai complicata si, uneori, cea care te exaspereaza. Cateodata ai putea chiar sa intelegi de ce unele animale nu au grija deloc de puii lor.

    Cu toate acestea, cele mai multe specii, incluzand oamenii, traiesc unul dintre cele mai intense si puternice sentimente pe care creierul le poate genera: afectiunea pentru semeni.

    Vulturii isi obliga puii sa plece din cuib infometandu-i, paianjenii se abtin cu greu sa nu isi manance odraslele, in timp ce serpilor nu le pasa deloc de urmasi. De partea opusa, femelele caiman sunt cele mai bune mame din lumea reptilelor, in timp ce leoparzii ocupa prima pozitie in cea a felinelor. Dar furnicile legionare sunt cele care au creat cea mai sigura gradinita din intreaga lume a animalelor.

    Clip Video


 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi
Ultimele stiri
Cea mai importanta productie de documentare BBC, difuzata in premiera de Digi Animal World, prezenta la Noaptea Africana de la Antipa
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.