De dragul aparentelor


De dragul aparentelor

MAN'S BEST FRIEND? WHAT HUMANS DO TO DOGS

Data publicarii: 27-04-2016

  • animale de companie

Detalii
  • Multi dintre proprietarii de caini considera buldogii și mopsii incredibil de dulci. Capetele lor rotunde si nasul ca un buton dragut ii fac sa arate ca niste pui toata viata lor. Numarul crescatorilor acestor rase de caini se afla intr-o continua crestere. Medicii veterinari transmit insa semnale de alarma: stapanii lor se concentreaza in principal pe aspectul animalului, iar deseori sanatatea si bunastarea cainelui este neglijata. Atat cainii din rasa mops, cat si buldogii intampina numeroase probleme respiratorii. Multe dintre problemele lor pot fi rezolvate prin interventii medicale, insa unele dintre acestea nu pot alunga decat simptomele. Proprietarii de caini trebuie sa fie informati si sa se informeze cu privire la rasa cainelui pe care hotarasc sa il ia acasa. Cainii sunt, in cele din urma, cel mai bun prieten al omului.

 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi
Ultimele stiri
Cea mai importanta productie de documentare BBC, difuzata in premiera de Digi Animal World, prezenta la Noaptea Africana de la Antipa
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.