ProFM lanseaza campania de imagine "Esti bine cu ProFM"

13 Aprilie 2017

ProFM, unul dintre cele mai iubite posturi de radio din Romania, implineste luna aceasta 24 de ani. Am inceput ca radioul Generatiei Pro si am ajuns astazi radioul generatiei Facebook. Daca pe vremuri am lansat hiturile Ozone, astazi cantam cu cei mai mari atisti pe Casa Poporului.. Elementul care ne-a definit si ne-a intinerit mereu a fost muzica si ne place sa credem ca am influentat cu ajutorul ei povestea unei intregi generatii.


ProFM a fost si a ramas radioul distractiei "made in Romania" pentru ca am cantat romaneste, ne-am distrat ca la noi acasa si am trait alaturi de ascultatorii nostri.  

De la aceste idei a pornit si noua campanie de imagine "Esti bine cu ProFM" conceputa si implementata de un nume vechi al publicitatii romanesti, Andrei Fodolica.

Campania "Esti bine cu ProFM" pleaca de la un insight simplu dar neglijat. Muzica care iti place iti schimba mood-ul in bine. Si unde e mai potrivit si necesar acest shift de perceptie al cotidianului, decat in oras. 

Unde totul este numai un nerv, lumea e incordata, claxoanele se aud mai des ca rasetele, orele de varf in mijloace de transport sunt mici lectii de supravietuire, noile si putinele piste de biciclisti sunt mai populate cu masini parcate decat cu tineri grabiti pe doua roti care isi striga indignarea pe cate o retea sociala uploadand poze sau filmulete care ilustreaza fenomenul, mancarea take out vine mai mult rece decat calda acasa ori la birou si mai mult sau mai putin ce ai comandat, parcagiii agasanti sunt mai numerosi ca locurile de parcare, si cate si mai cate pricini, variate precum persoanele care traiesc in el, ce te fac sa strambi din nas-majoritatea pe buna dreptate, altele doar pentru ca suntem prea obisnuiti sa o facem. 

Iar atat timp cat depasesc puterea ta ori cea colectiva de schimbare, impaca-te cu ele. Zambetul pe buze, nu le mai lasa sa te afecteze. Muzica iti porneste buna dispozitie si te ajuta sa ignori relele "citadine" care ti se intampla. Si sa mai pui pauza la contabilizarea lor. In special cand a iesit soarele in aceasta primavara-vara nehotarata, da drumul la radio si fredoneaza orice iti place, SI HAI SA MAI FIM SI BINE pentru ca sunt o multime de motive sa zambim, si sa ignoram tot ce nu ne place. Esti bine cand muzica e buna. "

Primele doua executii ale campaniei, "autobuzul"  si  "biciclistul", vor fi expuse in Bucuresti pe OOH, tranzit si digital.  

Echipa care s-a implicat in realizarea campaniei "Esti bine cu ProFM":  
- Andrei Fodolica (creative- fodolica.ro), Nicolae Burca (ginphoto.ro- fotograf) 
- ProFM : Alexandra Neagoie, Ramona Simon, Daniel Iorga, Marius Dobre.    

Odata cu lansarea acestei campanii si cu aniversarea a 24 de ani de ProFM in Romania, sarbatorim si prin relansarea site-ului www.ProFM.ro, locul in care adunam toate momentele unice on-air, dar si exclusivitati video, fun si multa muzica noua.  Noul site vine cu o noua prezentare grafica, dar si cu o noua structura de continut. Noul design exprima mai bine personalitatea actuala a brandului ProFM, interfata fiind simpla, clara si usor de utilizat. 
Detalii pe www.ProFM.ro   

Multumim pentru gazduire si ajutor R.A.T.B – Regiei Autonome de Transport Bucuresti ( http://ratb.ro/ ) si pentru cateringul excelent prietenilor nostri de la Gala Catering ( http://www.galacatering.ro/ ).