Romania la proTEST, primul reportaj document despre evenimentele ultimelor saptamani, doar la Digi24

16 Februarie 2017

Digi24 difuzeaza astazi, de la ora 20.00 si in reluare de la 00:00, documentarul "ROMANIA la proTEST". Reportajul-document este o radiografie a evenimentelor din ultimele doua saptamani, evenimente care au facut ca Romania sa tina prima pagina a intregii prese internationale.


"Am vrut sa aratam ceva din ceea ce nu s-a vazut la televizor in aceste zile. Nu aveam cum sa surprindem tot. Lucrul la acest material ne-a demonstrat ca, indiferent de locul in care protesteaza, toti romanii au aceleasi idealuri. Doar modul in care si le exprima este diferit. Natiunea a ajuns la maturitatea de a se proteja singura. "  declara Oana Despa, producator Digi24. 

Povestea materialului graviteaza in jurul protestelor de strada care au cuprins intreaga tara si se completeaza cu aspecte esentiale din evenimentele politice ale perioadei. 

De la Bucuresti, la Timisoara, de la Cluj la Alexandria, sute de mii de romani au iesit zilele acestea in strada dupa ce Guvernul Grindeanu, prin vocea fostului ministru al Justitiei Florin Iordache, a anuntat adoptarea Ordonantei de Urgenta numarul 13, care ar fi dus la scaparea de dosare penale a unora dintre liderii politici importanti ai momentului.

Incepand cu ora 21:00, reportajul va fi transmis cu subtitrare in limba engleza si pe contul de Facebook https://www.facebook.com/Digi24HD/ al postului de televiziune Digi24.

Echipa:
Imagine: Andi Popa, Mihai Dragolea, Mariana Andreas, Ionut Balcau, Sorin Reiter, Cristi Caciauna,  Mircea Petculescu, Andrei Captarenco,  Stefan Trica, Reporteri: Anca Simina si Madalina Chitu
Montaj: Mihai Dragolea
Regizor: Mihai Dragolea
producator: Oana Despa