Greeg si Onuc au scos 100 de ascultatori la avanpremiera exclusiva ProFM, "Fifty Shades Darker"!

10 Februarie 2017

Dupa concursul care a lasat o tara intreaga cu urechile "cascate", in care matinalii ProFM, GreeG si Marius Onuc au pus ascultatorii sa ii cucereasca cu soapte, “Fifty Shades Darker” ("Cincizeci de Umbre Intunecate") au adunat cincizeci de ascultatori norocosi care au castigat invitatii duble la avanpremiera exclusiva ProFM.


Lor li s-au alaturat si invitati din lumea muzicii, precum talentatul frate al Alinei Eremia, Mircea Eremia, dar si prieteni ai matinalului, si colegele de la ProFM, Nicoleta Creciunesc si Madalina Vintila. 

Echipa UTV, in frunte cu Liza Sabau, a fost si ea alaturi de GreeG si Onuc in sala special amenajata pentru vizionarea ProFM.

Astfel, incarcati cu multa voie buna si cu mare chef de film, cei doi matinali s-au tinut de promisiune si i-au intampinat pe invitati cu un speech compus fix din soaptele care i-au facut castigatori.

La finalul filmului, atat GreeG cat si Onuc s-au declarat extrem de mandri de ascultatorii lor si le-au promis ca fac rapid inca o tura de film, in aceeasi formula.

Multumim pentru intreaga seara partenerilor ProFM: RoImage2000, Grand Cinema & More Baneasa, www.fabricademagie.ro , www.photocube.ro.