Cesar si cainii


Cesar si cainii

THE DOG WHISPERER

Data publicarii: 06-10-2015

 • animale de companie
 • natura

Data Difuzarii:
sambata, 21 aprilie, 13:30:00

Detalii
 • SEZON NOU

  Sezonul 7 din „Cesar si cainii” continua sa prezinte cele mai eficiente tehnici pentru reabilitarea cainilor cu probleme de comportament. Cu o experienta de peste 25 de ani, Cesar Millan a reusit sa reabiliteze sute de caini agresivi, gelosi, speriati sau lenesi, iar metodele utilizate de acesta au contribuit semnificativ la imbunatatirea relatiilor dintre om si cel mai bun prieten al sau.
  Sezonul 7 va fi difuzat din 1 februarie, in fiecare luni, miercuri si vineri, de la ora 21:00, pe Digi Animal World.

  Prezentare
  Cesar Millan este in prezent unul dintre cei mai renumiti si cautati experti in domeniul dresajului canin, iar conceptele pe care le propune sunt simple, usor de inteles si de pus in practica. Fiecare episod abordeaza problemele din viata reala cu care se confrunta proprietarii de caini din intreaga lume si ofera solutii realizabile pentru cele mai comune probleme de comportament ale cainilor in relatia cu stapanii lor.
  ,,Cesar si cainii” nu este doar o serie despre dresajul cainilor, ci, mai mult, despre educarea oamenilor in relatia cu cainii.

 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi
Ultimele stiri
Cea mai importanta productie de documentare BBC, difuzata in premiera de Digi Animal World, prezenta la Noaptea Africana de la Antipa
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.